رنگ منحصر به فرد پسته

پسته (یکی از 50 ماده غذایی سالم) برای سلامت انسان ضروری است. مرحله رسیدن برای فرآوری غذا از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا ترکیب شیمیایی این میوه پسته خشک خام به شدت تحت تأثیر سطح بلوغ آن است.
به عنوان مثال، از آنجایی که پسته نارس دارای رنگ سبز منحصر به فردی است، می توان از آن در دسرها، سس ها، بستنی ها و شکلات ها استفاده کرد، در حالی که پسته بالغ اغلب پسته اکبری یزد به عنوان میان وعده استفاده می شود.
با توجه به اینکه مواد مغذی موجود در مغز پسته به عوامل مختلفی به ویژه شرایط محیطی بستگی دارد، تعیین میزان این ترکیبات در مراحل رسیدن مغز پسته احمد آقایی خام می تواند به زمان مناسب برداشت و افزایش مدت زمان نگهداری آن کمک شایانی کند.
ترکیبات بیوشیمیایی مانند کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها کمتر تحت تأثیر رشد قرار می گیرند اما ممکن است بر طعم مغز پسته و ارزش غذایی و سلامت آن تأثیر بگذارند.
بیشترین مقدار کربوهیدرات، چربی و پروتئین در زمان برداشت بهینه زمانی که پوسته کاملاً رسیده است در دسترس است. ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته در طول رسیدن کاهش می یابد و سطح روغن و اسیدهای چرب با دوره رسیدن افزایش می یابد.
در مورد پارامتر رنگ، ضریب L در طول دوره رسیدن کاهش می یابد و فاکتورهای a و b افزایش می یابد. مراحل مختلف رسیدن بر ترکیبات پسته تأثیر بسزایی دارد.
مواد مغذی موجود در مغز پسته به عوامل مختلفی بستگی دارد که تشخیص آنها در مراحل مختلف رشد به برداشت پسته فندقی در زمان مناسب و افزایش مدت نگهداری این محصول کمک شایانی می کند.
  • منابع:
    1. A Review of Pistachio Kernel Composition during Fruit Ripening
  • تبلیغات: 
    1. انتقام عجیب مردی با سیم بکسل!
    2. مردی با نخ پلی استر برای پنگوئنها خانه ساخت.
    3. جنگ بر سر آب نزدیک تر از همیشه!
    4. میلیونری که کنجد پرورش می دهد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.