قاووت چهل گیاه کرمان و مغزیجات و دانه ها حاوی چربی های اشباع نشده و سایر مواد مغذی هستند که اثرات محافظتی در برابر بیماری قلبی دارند.
دستورالعمل های رژیم غذایی استرالیا مصرف 30 گرم قاووت و مغزیجات را در بیشتر روزهای هفته به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای بزرگسالان توصیه می کند.
تحقیقات نشان می دهد که ساخت قاووت و مغزیجات به عنوان بخشی منظم از یک رژیم غذایی سالم به تنظیم وزن ما کمک می کند و می تواند از بیماری های مزمن (مانند بیماری قلبی و دیابت) محافظت کند.
انواع مختلف قاووت و مغزیجات تفاوت های جزئی در محتوای ویتامین و مواد معدنی خود دارند، بنابراین مصرف انواع قاووت و مغزیجات باعث افزایش سطح مواد مغذی مختلف شما می شود.
نکاتی در مورد نحوه تبدیل قاووت و مغزیجات و دانه ها به بخشی از رژیم غذایی خود عبارتند از:
بهجای میانوعده خوردن بیسکویت یا تکهای از کیک به عنوان میانوعده، یک مشت قاووت و مغزیجات برشته شده خام یا خشک میل کنید.
قاووت و مغزیجات و دانه ها را با غذاهای کم انرژی (مانند سبزیجات) ترکیب کنید. این یک راه خوب برای تقویت وعده های غذایی مبتنی بر سبزیجات است مانند غذاهای سبک آسیایی یا اضافه شده به سالاد.
اگر گیاهخوار هستید یا گیاهخوار هستید، قاووت و مغزیجات و دانه ها جایگزین پروتئین خوبی برای گوشت، ماهی و تخم مرغ هستند.
آنها همچنین حاوی چربی، آهن، روی و نیاسین هستند. برای اطمینان از پروتئین کافی ممکن است به بیش از 30 گرم آجیل و دانه در روز نیاز داشته باشید.
آنها را با غذاهای غنی از ویتامین C بخورید و به نوشیدنی ها (مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پرتقال و آب مرکبات) اضافه کنید تا جذب آهن خود را افزایش دهید.
نیازی به خیس کردن یا برداشتن پوست آجیل (یا “فعال کردن” آنها) نیست، مگر اینکه طعم و بافت آجیل خیس شده را ترجیح دهید.
در واقع، پوست قاووت و مغزیجات سرشار از مواد شیمیایی گیاهی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
بو دادن قاووت و مغزیجات (چه خشک و چه در روغن) طعم آنها را افزایش می دهد اما تأثیر کمی بر میزان چربی آنها دارد.
این به این دلیل است که قاووت و مغزیجات ها از نظر فیزیکی متراکم هستند و نمی توانند روغن زیادی را جذب کنند، حتی اگر در آن غوطه ور باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.